Undervisere

Maria Kronborg 

Mit navn er Maria og jeg er 27 år gammel. Jeg er uddannet psykomotorisk terapeut og har derudover en 1-årig grunduddannelse i dans.

Det er mit 10. år som underviser - og mit 6. år som daglig leder af vinterskolen. Jeg tillægger det en stor værdi, at vi på vinterskolen kan rumme alle og at vi leverer en høj kvalitet af undervisning. Derudover bruger jeg meget tid på at tænke nyt og kreativt, som kan forbedre vores skønne skole og ikke mindst, hvordan min undervisning kan inspirere og udvikle mine elever mest muligt.
Jeg sætter stor pris på at skabe et rum hvor alle kan føle sig trygge og glade, og hvor alle elever får så meget ud af undervisningen så muligt.
Jeg har været en del af Nyborg Voldspil siden 2004, hvor jeg startede på vinterskolen, samt medvirkede i min første vinterforestilling. Jeg har siden 2004 medvirket i utallige forestillinger både sommer, vinter og forår på voldens scener. Derudover har jeg i en årrække medvirket i forestillinger ved både Nyborg Ungdomsskoles Rockmusical og Teatergruppen Fidus.
For mig er Nyborg Voldspil mit andet hjem og vinterskolen er mit hjertebarn.
Jeg glæder mig til mit 10. år som underviser og til at danse med både nye og gamle elever.
Jeg lover vi igen i år får en fest og en masse sjove dansetimer!


Kirstine Dick Henriksen

Mit navn er Kirstine, jeg er 23 år gammel og til dagligt læser jeg til ergoterapeut. Jeg har været en del af Nyborg Voldspil i ca. 13 år. Jeg har selv danset på vinterskolen og på det seneste været med i både sommer- og vinterforestillinger. Det er min 3. sæson som underviser og så er jeg PR-ansvarlig for Vinterskolen. Jeg glæder mig meget til at møde nye og gamle ansigter. Det vigtigste for mig er, at man kan have det sjovt, blive udfordret og føle sig godt tilpas i det man laver. Jeg glæder mig til at danse med jer!

Sascha SvaneBenjamin Holmstrøm Nielsen

Benjamin Holmstrøm Nielsen 

Mit navn er Benjamin og jeg er 19 år gammel. Jeg bor i Rolfsted og går til daglig på flow i Odense.
Min fritid går primært med at være en del af Nyborg Voldspil, hvor jeg har medvirket siden 2011 både på sommer - og vinterscenerne. Derudover går jeg på Talentskolen i Nyborg, hvor jeg bliver undervist i både sang, dans og teater.

Det er mit første år som underviser på Vinterskolen og jeg glæder mig enormt meget til at skulle have ansvaret for børnene og ungdomskoret. Jeg har altid interesseret mig for musik og jeg glæder mig til at skulle lære fra mig og lære eleverne en masse fede kornumre. 

Kor har ikke været en del af vinterskolen i mange år, men glæder jeg mig til at genoptage den gamle succes og håber på at se en masse nye og gamle ansigter, som vil synge igennem og holde en fest med mig. 


Jens Jepsen

Jens Hauvgaard Jepsen

Go'dav! Jeg hedder Jens og er 25 år gammel! Arbejder til dagligt i en børnehave, hvor jeg skifter bleer og leger eventyr med børnene.

Jeg har spillet teater i mange år og rundt omkring i hele landet. Jeg har undervist af flere omgange. Og sprang til som dramalærer på vinterskolen i foråret. Jeg startede på Volden, som den madglade konge i Jul på Slottet, og har nu senest været med i sommerens forestilling, Frøken Nitouche - med et twist. Jeg vil gøre mit til at vi får skabt et miljø, hvor vi først og fremmest har det rigtig sjovt, men også et miljø hvor vi rykker grænserne for hvad man tør og måske får en større forståelse af, hvad teater egentlig er! Det bliver så hyggeligt at komme i gang igen!


Kasper Mortensen

Kasper Mortensen

Mit navn er Kasper. Jeg er 22 år, og er født og opvokset i Nyborg. Jeg læser til lærer, men har i år valgt at holde orlov for at arbejde og lave teater. Jeg startede i Nyborg Ungdomsskoles Rockmusical for 7 år siden, hvor jeg var på scenen i 4 år, og efterfølgende har jeg været med-instruktør. Jeg har spillet et enkelt år på Nordfynsspillene, men valgte alligevel at komme hjem og få min debut på Nyborg Voldspils sommerforestilling Frøken Nitouche. Herudover har jeg medvirket i Nyborg Voldspils vinterforestilling Pippi, og skal igen være med til at spille Ronja Røverdatter i vinteren 2019. Jeg glæder mig helt vildt til at lære jer alt det jeg ved sammen med Jens til drama.

>