Maria Kronborg

Maria Kronborg har undervist på vinterskolen i 10 år og er daglig leder af skolen. Maria har uddannelse i både dans og psykomotorik, og til efteråret starter hun op på socialrådgiveruddannelsen.

Udover at læse er det Maria som de sidste par år har koreograferet vinterforestillingerne på Nyborg Voldspil og er på den igen til vinterens forestilling "Peters Jul". Udover dette, har hun selv stået på både sommer- og vinterscenen i næsten 15 år, så hun er gammel i gårde i voldspillets regi! Hun elsker at undervise og tillægger det stor værdi, at alle føler sig godt tilpas og udvikler sig. Undervisningen skal være sjov og lærerig, og derfor kommer man også til selv at skulle skabe koreografier sammen med Maria.

Maria glæder sig til endnu en fantastisk sæson, med skønne elever og timer på den gamle Slotsmølle.

Anna Sofie Munk

Anna Sofie startede op lige før Coronakrisen ramte og har allerede vist, at hun har en stor pædagogisk forståelse og en virkelig god tilgang til at lære vores yngre elever en masse om dansens verden! Hun går til dagligt på gymnasiet, men har i mange år også vist sig på Fyns teatre på scenen som danser og i forskellige roller. I kan også opleve Anna Sofie i vinterforestillingen "Peters Jul".

Anna Sofie elsker at lege og udforske dansens verden med musik og bevægelse, hvis du også gør det så kom ned og dans sammen med Anna Sofie!

Benjamin Holmstrøm Nielsen

Vi er meget glade for at Benjamin vil oprette kor igen, da han er den mest passionerede korlærer. Han elsker sit fag og sit klaver og han er en haj til at undervise i netop sang og kor. Benjamin er også en gammel kending på volden, han har medvirket i mange forestillinger både på og bag scenen og man kan ydermere se ham i rollen som den grufulde tyveknægt Rolf til vinterens forestilling "Peters Jul".

Benjamin er lige blevet student fra FLOW i Odense, hvor han har dyrket sang, musik og teater. Han har ydermere også gået på Nyborg Ungdomsskoles talentskole, og derfor er vi også glade for, at han udover kor vil hjælpe Nanna med at varetage dramaholdene.

Nanna Tipsmark

Nanna Tipsmark er lige blevet student og har valgt at holde et sabbatår, hvor hun skal bruge året på at finde ud af hvad der skal ske i fremtiden.

Nanna er Nyborg Voldspils gladeste pige, og hun har været på volden i mange år, både på og bag scenen – måske I kender hende bedst som Pippi Langstrømpe! Udover at være på volden, har Nanna gået på Nyborg Ungdomsskoles talentskole i 2 år og dimitterede her i sommers. Hun er en meget dygtig og solid performer, der kan sit kram indenfor teater, sang og dans. Så derfor er vi meget glade for at kunne byde Nanna velkommen på vinterskolen og håber på mange års samarbejde!